Beskyt virksomhedens biler med vippeporte!

Er I blevet godt trætte af at skulle rydde op efter hærværk på arbejdspladsen? Er det et hyppigt problem og I ved snart ikke, hvad I skal stille op? Så få en god løsning her!

Det bliver set hyppigere og hyppigere at virksomheder er udsat for hærværk. Det kan være yderst frustrerende, da der konstant skal ryddes op efter de pågældende narrestreger. Det går hurtigt ud over virksomheden, da der nu bliver brugt tid på dette. Det kan derfor sænke arbejdet og her vil der derfor være et nedsat salg. Derudover skal en virksomhed bruge flere penge, da det ikke er helt billigt at få ordnet det hele igen. Det kan for eksempel være midler til at fjerne graffiti eller ødelagte ruder og så videre. Det er derfor en god idé at få sat kameraer op, så man kan fange de mennesker, som laver ballade. En anden god idé er at få porte op. For når I først har fået et højt hegn og porte foran virksomheden vil ballademagerne ikke kunne trænge igennem.

Det der især bliver set i dag er hærværk på virksomhedens biler. Her kan enten hjulene blive skåret op, nummerplader kan blive stjålet, ruder kan blive smadret, ridser i lakken, graffiti malet på bilerne og hvad der ikke er af narrestreger. Det er et stort problem, da det også indebærer en del omkostninger. Det er ligeledes et problem, hvis bilerne bliver brugt til sælgerne. For man skal altid se præsentabel ud, når man skal besøge en mulig kunde eller samarbejdspartner. Det kan dog være svært, hvis man har fået skrevet en masse skældsord på bilen. Det kan nemlig give det forkerte indtryk, som ingen virksomheder ønsker.
Her er der dog heldigvis en løsning. I kan nemlig investere i garager på arbejdspladsen. Så vil bilerne fremover være sikret og I kan derfor altid gå trygt fra arbejdspladsen. Det er blevet meget populært for virksomheder, da der netop ikke sker deres firmabiler noget. Her kan I ligeledes få vippeporte, så I ikke behøver at stige ud af bilen. Vippeporte giver ligeledes ens virksomhed et eksklusivt udseende, som især er fornuftigt, hvis man ofte får besøg af kunder.
Så hvis I gerne vil undgå hærværk på jeres firmabiler, er det bare at investere i nye garager og vippeporte!

Hvis I finder dette som den mest profitable løsning, er det bare at kontakte Nordic Systems! De har mange års erfaring og har hjulpet utallige virksomheder med lignende problemer! Det er derfor bare at besøge deres hjemmeside www.nordicsystems.dk og vælg de mest passende vippeporte og garager!
Nordic Systems er ligeledes en meget loyal udbyder og I skal derfor aldrig være bekymrede for noget. De vil altid være klar til at hjælpe, hvis der opstår problemer med funktionen af vippeportene. I skal derfor aldrig være bange, hvis der sker en fejl, da Nordic Systems altid vil være behjælpelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *