Det er den bedste begravelsesforretning!

begravelses service6Jeg mistede min mor for et par måneder siden og var selvfølgelig sønderknust. Jeg vil dele denne oplevelse, så I alle derude kan drage nytte af det!

Alle har brug for en hjælpende hånd

Døden vil altid være uvirkelig og det mest forfærdelige et menneske kan stå overfor. Det kan være svært at forstå at en person, som man har holdt så meget af, nu ikke længere er i blandt en. Jeg kan tydeligt huske den dag, hvor jeg fik at vide, at min mor var gået bort. Det hele skete så pludseligt, idet hun ikke fejlede noget. Hun døde af hjertestop. Jeg ved egentlig ikke, hvad jeg helst ville ønske. For hvis min mor nu havde været syg længe og blot ligget på hospitalet, havde vi alle været forberedte. Men det er ikke noget jeg ønsker, at min mor skulle opleve eller udsættes for, da det blot er egoistisk. Det er derfor en rarere tanke at hun døde på stedet, selvom det er så ubeskriveligt hårdt, når hjernen ikke er indstillet på det.

Det hele var også så underligt. Det er svært at beskrive den følelse, som jeg længe gik rundt med. Det hårdeste var faktisk tanken om, at jeg nu skulle være med til at forberede begravelsen. Vi alle var i dyb sorg og kunne slet ikke overkomme at skulle arrangere det hele. Det er både en fordel og ulempe at en bisættelse eller begravelse skal ske så hurtigt efter et dødsfald. Det er nemlig enormt hårdt og krævende for de pårørende, men også behageligt at kunne tage afsked. Det er virkelig en blanding af forskellige følelser. Hverken min far, bror eller jeg kunne klare at vælge blomster, kirke, kontakte familie og så videre, men ville alligevel gerne være med til at bestemme over ceremonien.

Begravelse i København

Min far sad ved computeren to dage efter dødsfaldet og faldt over en begravelsesforretning ved navn ”Begravelses Service”. Det er det bedste, der kunne ske for os i denne situation. For vi ringede blot til denne begravelsesforretning og blev modtaget af den sødeste ekspedient. Vi aftalte derfor at tage derhen dagen efter og vi kunne allerede her mærke, at ansvaret nu blev løftet fra vores skuldre.

Så hvis du står overfor en begravelse i København, skal du klart henvende dig til Begravelses Service. Du vil ikke få en bedre service andre steder! Man følte sig tilpas og fik alle sine ønsker opfyldt, som er det man har brug for i den svære tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *