Her er din lokale låsesmed på Østerbro

1Ja så er vi nået til dit hjem på Østerbro, hvor du højst sandsynligt godt kunne bruge nogle fifs til hvordan du selv sikrer dit hjem og det kommer der her. Din lokale låsesmed på Østerbro kommer nemlig her med nogle gode råd til dig og din bolig.

Mange mennesker tror at døren er det vigtigste sted at sikre i forhold til ikke at få indbrud, men det er rent faktisk vinduerne. Dog er det vigtigt at bemærke at din lokale låsesmed på Østerbro helt sikkert også kan hjælpe til med at sikre din dør på bedst mulig vis.

Men men men. Lad os kigge på vinduerne først. Har du kældervinduer, så brug evt. et trådnet eller et gitter. Dog kan du også få din lokale låsesmed på Østerbro, til at fortælle dig at du skal bruge fladjern indeni, så det er umuligt at oversave.
Husk altid at kontrollere dine vinduer jævnligt og glem for guds skyld aldrig at kontrollere ovenlysvinduer og trækruder.

Det er dog også vigtigt at fokusere på nøglen for hvem har egentlig adgang til dit hus? Det mener man selv at man altid er klar over, men kan det ske at den tidligere ejer har lavet kopier af nøglen? Lad os ikke håbe det, men der er håb for dig fordi din lokale låsesmed på Østerbro, kan nemlig omkode låsen, hvis det er tilfældet at man ikke helt stoler 100 % på den tidligere ejer.
Det er vigtigt aldrig at hænge alle husets nøgler det samme sted, for det gør det virkelig nemt for tyven at komme ud af dit hus igen, hvis han har brudt et vindue op. Det ville da være åndssvagt at gøre alt arbejdet for tyven, så få derfor din lokale låsesmed på Østerbro, til at rådgive dig omkring lige præcist disse ting.
Noget som er dumt, er hvis folk de sætter deres navne og adresser på deres nøgler, for man kunne lige så godt have printet en ruteplan ud fra rejseplanen.dk til dem. Din lokale låsesmed på Østerbro vil derfor fortælle dig at det er meget dumt at gøre dette med sine nøgler.
Det er også vigtigt at huske på at din lokale låsesmed på Østerbro vil fortælle dig at du aldrig må sætte dine bilnøgler og dine husnøgler i det samme nøgle bundt, for hvis du taber det så er uheldet ude. Der er intet at gøre og så skal du alligevel ringe til din lokale låsesmed på Østerbro for at få åbnet din dør.
Det dummeste man kan gøre er at ligge sine reservenøgler under måtter, blomsterkrukker eller lignende. Det er direkte dumt for der vil en tyv altid kigge.
Igen vil din lokale låsesmed på Østerbro fortælle dig at det simpelthen er dumt at invitere tyven indenfor af sig selv, så følg disse råd og undgå dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *