Et botilbud på Fyn vil forandre hverdagen!

Har nogen af dine børn vanskeligheder? Er det i form af adfærdsmæssige, sociale eller psykiske problemstillinger? Er de kommet skævt ind på ungdomslivet? Så læs med her!

CaptureDet kan give fatale problemer på længere sigt, hvis ens børn er kommet skævt ind på ungdomslivet. Det kan nemlig medvirke til kriminalitet, begyndende misbrug eller andre former for mistrivsel. Det er der ingen der ønsker og der skal derfor gøres noget ved det i en fart. Men det kan være svært at ændre ens børns vaner og få dem til at søge andre omgangskredse. Der er dog en fremragende løsning, hvis man ønsker det bedste for dem.

Det er nemlig et botilbud på Fyn, ved navn Storskoven, som her kan tilbyde at gøre det hele meget nemmere for de unge. Her kan de både få hjælp til det adfærdsmæssige, sociale eller psykiske problemstillinger, som er nødvendigt, hvis dine børn er ude i problemer. Det kan ligeledes være nyttigt, hvis dine børn lider af et handicap, da de her kan komme på en slags ferie, hvor de får hjælp til det hele. Der vil være lege og udviklingsmuligheder på dette botilbud på Fyn, som virkelig kan anbefales. Det er nemlig sjovt for de unge, selvom de har fysiske vanskeligheder, da legene egner sig til dem.

Så om de har fysiske problemer eller går i gennem vanskeligheder i hverdagen vil der være mulighed for bearbejdning hos Storskoven. Det er også godt for de unge at møde andre, som har samme problemer som dem selv. For det med at føle sig unormal eller alene kan hurtigt medvirke til en depression. Derfor er det vigtigt at de lærer andre unge at kende, som også har de samme lidelser. Her er der også en bedre mulighed for at de unge åbner sig op. For det er pludselig ikke unormalt at være sådan, som man er, og derfor er det helt naturligt at tale om sig selv og sine problemer. Det er yderst vigtigt at man lærer at åbne sig, da det er med til at bearbejde problemerne. Det bliver ligeledes taget med hjem, hvor det her også vil blive nemmere for familien at hjælpe børnene. Derfor er et botilbud på Fyn lige sagen!

Storskoven er en selvejende institution og her har man specialiseret sig i pædagogisk arbejde med unge mellem 13 til 23 år. De ansatte har derfor en del erfaring og vil derfor altid kunne være behjælpelig.
Så hvis I er begyndt at blive bekymrede derhjemme, er det bare at tilbyde et botilbud på Fyn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *