Ingen fest uden festartikler og servietter

festartikler servietterEn fest uden festartikler og servietter er som et menneske uden sjæl – indholdsløst, kedeligt og intetsigende. Det er nemlig gennem festartikler og servietter, at du for alvor får mulighed for at signalere, at der er noget at fejre. Ja, faktisk så er der en hel masse at fejre, og det må du gerne vise i farver og former – med andre ord festartikler og servietter er vigtige.

Festartikler og servietter gør festen fed

Festartikler og servietter – man kan nærmest ikke have det ene uden det andet. Servietter er nemlig uden tvivl de mest udbredte og almindelige festartikler. Så kommer dugen nok en lille bitte smule bagefter, men så er det også det. Festartikler og servietter indgår som en af de grundlæggende måder, vi kan markere, at dagen i dag er en helt anden dag. Ikke bare en almindelig og kedelig dag, men er særlig dag, og derfor har vi pyntet op med festartikler og servietter i lange baner. De er ikke bare en prik over i’et, men en meget vigtig del af festen. Mennesker elsker, når der er fest og farver, og man må meget gerne gøre noget ekstra ud af dekorationerne, når man nu endelig har muligheden.

Der er dømt FEST med festartikler i alle mulige skønne, festlige farver og former, og servietter bør bestemt ikke være kedelige på dagen. De skal gerne passe til den event, I alle sammen er samlet til. I anledningen af noget, en fejring, en hyldest eller et af de mange kulturelle ritualer, vi har i Danmark. Fx bryllup, barnedåb, runde fødselsdage, receptioner, temafester, julefrokoster for ikke at tale om den nu meget populære, amerikanske og nye danske tradition halloween. Og når det så endelig bliver jul, er det fedt med festartikler som røde duge og juledekorationer af dejlige lys, som skinner i den mørke og kolde december måned. Servietter er også et must på julebordet – både til julefrokoster og julefester for ikke at tale om til julemiddage. Her finder du servietter i smukke farver og former. Med fester højtideligholder vi tit både fortiden og tænker tilbage på alle de gode minder vi har og alle de gode år og hændelser, vi har sammen. Det er noget med fællesskab og fortid. Det er dog også tit en markering af, at nu skal vi se frem og glæde os over det, som i dag er sket, fx et bryllup, mens vi beundrer de skønne festartikler og tænker på den fremtid, som det elskede brudepar får.

Servietter, festartikler og festlokaler

Festartikler har det også med at få humøret og stemningen til at stige til vejrs, som var den et tag uden loft eller en skøn ballon. Her finder du et bredt og billigt udvalg af festartikler. Som sagt ville de festlige begivenheder ikke være det samme, hvis de ikke var der. Forestil dig et tomt og øde og kedeligt rum – helt koldt og klinisk og uden nogen form for pynt eller noget tegn på, at der overhovedet sker noget i stil med en fest. Nærmest som en institution, hvor det hele dufter af antibakterielt alkohol og hospitalssprit. Ikke ligefrem indbydende og ikke ligefrem noget, som får dig til at le, smile og danse, vel? Nej, da. Tænk så på alt det, som festartikler a la konfetti, balloner og skønne farverige borddekorationer kunne gøre for rummet. For ikke at tale om en sjov og festlig dug og nogle skønne, festlige servietter kunne gøre for stemningen i rummet. Lokalet kunne gå fra at være koldt, klinisk, kedeligt og ikke-indbydende til varmt, hyggeligt, festligt og i den grad indbydende.

Selvfølgelig skal det være indbydende og varmt og hjerteligt, når I holder fest, og det skal kunne ses, at det er en fest og ikke en operation, I skal i gang med. Og her kan festartikler virkelig spille en vigtig rolle. Faktisk kan man slet ikke undervurdere betydningen af pynt og festartikler, som lyser op og pryder festsalen, for hvem er interesserede i at tage til en fest, som slet ikke er festlig. Man kan ikke altid garantere stemningen, men man kan i det mindste sørge for, at rammerne er i orden, og det er de med festartikler og servietter i sjove, skøre, spændende og sidst, men ikke mindst, festlige former og farver. Skal der være fest, så pryd også dit bord med servietter, der passer til det valgte tema. Er det disco, kan det fx være spraglede, og så kunne nogle konfettirør med skinnende sølv nok også vække lykke i forsamlingen. Uanset tema og anledning, så bør festartikler og servietter være det sidste, I sparer på til en fest. For uden det ville der slet ikke være nogen rigtig fest. Ganske vist en forsamling mennesker, som i den grad skal fejre eller markere noget på en helt særlig dag, men den ægte og rigtige fest ville udeblive. Så invester altid i festartikler og servietter, når du holder fest. Så er festen garanteret og reddet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *