Mælkegarn og Merino-garn til sart hud

Herhjemme har næsten hele familien sart hud, og det med at iklæde dem mit hjemmestrikkede tøj er ikke nemt, da deres hud begynder at kradse og klø. Heldigvis har jeg fundet en løsning, der findes drops baby merino mælkegarnnemlig garn, der er perfekt egnet til sart hud og man kan også strikke til familiens allermindste.

Til dit babystrik vil jeg gerne anbefale Drops Baby Merino. Det er rigtigt godt at strikke i, og fordi det er 100 % Merino-uld, så klør det ikke, hvilket gør det ideelt til at strikke til de små. Og for den sags skyld til de voksne, som gerne vil have strik, der mildt med huden og ikke vejer særlig meget.

Drops Baby Merino har ligesom andet garn lavet af ren uld rigtig mange gode egenskaber, det har nemlig den effekt, at det svaler i varm og giver varmen, når det er koldt. Derfor kan du strikke til hele året med Drops Baby Merino.

Endnu et super godt valg til strik til børn eller til voksne med sart hud er mælkegarn. Det kan du strikke med uden at give afkald på den fineste kvalitet. Mælkegarn er garn med mælkeproteiner, og Mælkegarn fra Viking er det eneste mælkegarn, der er lavet 100 % ud af mælk, andet er blandingsprodukter.

Mælkegarn er eksklusivt og økologisk, og det har nogle helt og aldeles unikke egenskaber fra produkt til produkt. Så tag dig god tid, når du vælger mælkegarn. 100 % mælkegarn lige så blødt som vat, og det giver en følelse, som almindeligt garn umuligt kan.

Strik til sart hud

Hermed var der lidt inspiration til strik til sart hud og til babyer. Jeg håber, at I kunne bruge det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *