Mine tanker om at få en brystforstørrelse

Så er det endnu en gang blevet tid til et indlæg her på bloggen. I dag vil jeg gerne fortælle jer om noget, der er meget personligt for mig, men bloggen er efterhånden blevet så stor en del af mig, og det samme er I læsere, så jeg synes, at det er på tide, at I lærer mig lidt bedre at kende på det mere personlige plan.

Jeg har egentlig altid været rimelig tilfreds med min krop, fordi det har været det, som jeg har haft at gøre godt med. Der hvor jeg kommer fra, har udseendet ikke haft den store betydning, men sådan er det ikke længere. Jeg er flyttet til nye opgivelser og har fået nye veninder, og det har fået mine øjne op for en hel anden verden, end den jeg kender fra min opvækst.

Min veninde har eksempelvis lige fået en brystforstørrelse, og jeg har egentlig aldrig tænkt over, at det var noget, som jeg også skulle have, men nu hvor jeg har set resultatet og må indrømme, at hendes bryster er blevet virkelig flotte, så lurer tanken om en brystforstørrelse oppe i mit hoved, for selvom mine bryster er acceptable at se på, så er de jo slet ikke lige så flotte, som hvis jeg havde fået en brystforstørrelse.

Det at min veninde har fået en brystforstørrelse har som sagt sat mine tanker i gang, og jeg har besluttet mig for, at jeg gerne vil bestille tid til en forundersøgelse på den klinik, hvor min veninde fik sin operation, som er på Nygart Privathospital.

Jeg vil prøve at ringe til dem i morgen, så jeg kan få bestilt hurtigst muligt. Det ville nemlig være rart at vide, hvor store bryster jeg vil kunne få, og hvordan de nogenlunde vil komme til at se ud, for så har jeg lidt at tage min beslutning mht. brystforstørrelse ud fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *