Pernille Fabricius, bestyrelsesformand hos SAFEonNET

Pernille FabriciusDen 16. marts 2015 skete der noget stort for det nyopstartede Reputation Management bureau SAFEonNET ®, den anerkendte erhvervskvinde Pernille Fabricius trådte nemlig ind som bestyrelsesformand. SAFEonNET er det første bureau af sin slags – på verdensplan, dertilbyder online sikring af virksomheders online omdømme, og dét var noget Pernille Fabricius kunne se fremtid og potentiale i, hvorfor hun på intet tidspunkt var i tvivl om, at takke ja til formandsposten.

Og hvem er det så lige, at Pernille Fabricius er? Pernille Fabricius er en af de mest eftertragtede og anerkendte erhvervskvinder i Danmark, som siden 1994 har besiddet vigtige executive-roller samt bestyrelsesposter i nogle af de største danske og udenlandske virksomheder. Mest af alt har Pernille Fabricius beskæftiget sin med forretningsudvikling, hvilket blandt andet TMF, Maersk og Topaz, MT Højgaard og Royal Greenland har og har haft glæde af. Netop på baggrund af Pernille Fabricius’ solide viden og erfaring inden for forretningsudvikling var både manden bag SAFEonNET ®, William Atak, og Pernille Fabricius sikre på, at et samarbejde ville give frugt. Og det var ikke uden ambition, at Pernille Fabricius gik ind i samarbejdet:

”Som bestyrelsesformand for SAFEonNET® får jeg mulighed for at hjælpe en “ung”, lovende virksomhed frem mod internationalisering, hvilket er meget inspirerende. SAFEonNET® kan omvendt drage nytte af min internationale forståelse og forbindelser.”

Pernille Fabricius er en ambitiøs og kompetent forretningskvinde, og hun er ikke i tvivl om at hun kan rykke SAFEonNET ® til nye steder både nationalt og internationalt.

Verden rundt med Pernille Fabricius

Pernille Fabricius har lige siden hun blev uddannet revisor tilbage i 1991 haft travlt og har, på trods af perioden, opnået mere end de fleste andre erhvervsfolk. Blandt andet har Pernille Fabricius haft ledende roller i forskellige lande, herunder Danmark, England og Holland. Derudover har hun arbejdet et år i Dubai i De Forenede Arabiske Emirater, hvor hun var CFO for et rederi. Pernille Fabricius startede sin karriere som revisor hos firmaet Arthur Andersen, hvorefter hun steg betydeligt karrieremæssigt, da hun takkede ja til stillingen som Senior Vice President i Corporate Finance hos den verdens-omspændende ISS-koncern, der tilbyder facility service løsninger. Her var Pernille Fabricius med til at udforme ISS’ internationale strategi.

Siden Pernille Fabricius’ tid hos ISS har hun besiddet lederroller hos for eksempel TMF, Maersk og Topaz, hvor hun har haft stor betydning for både vækst og internationalisering. I dag sidder Pernille Fabricius, udover som bestyrelsesformand hos SAFEonNET ®, også som bestyrelsesformand hos virksomheden Ipes samt som bestyrelsesmedlem hos MT Højgaard, MT Højgaard Holding og Royal Greenland. Derudover arbejder Pernille Fabricius som Industrirådgiver hos firmaerne TPG Capital og Silverfleet Capital.

”Omdømmet har aldrig været vigtigere”

Da Pernille Fabricius blev tilbudt posten som bestyrelsesformand hos SAFEonNET ®, var hun ikke et øjeblik i tvivl, da hun netop selv er vidende om, hvor vigtigt ens omdømme – virksomhed som privatperson – er. Ifølge Pernille Fabricius er SAFEonNET®s forretningskoncept både et tidssvarende og relevant koncept, der skaber “ro på bagsmækken” for mange virksomheder, som hun siger.

”SAFEonNET® repræsenterer et sobert, aktuelt forretningskoncept, med global relevans. Muligheden for at “forsikre” sig mod uønsket omtale på nettet har relevans for en overvejende del af både offentlige og private nationale og internationale organisationer, og folkene bag SAFEonNET® har over de sidste mange år opbygget en ekspertise på feltet, der er helt unik”, udtaler Pernille Fabricius.

Ifølge Pernille Fabricius er der stort vækstpotentiale i SAFEonNET, da forretningskonceptet giver virksomheder ro til at kunne fokusere på deres forretning uden at skulle bekymre sig omderes omdømme på nettet. Ifølge hende har det aldrig været vigtigere for virksomheder at have styr på deres omdømme, da vores virkelighed i dag er overvejende “online”, hvilket gør både kommunikation og forståelse svært at styre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *