Sidemandsoplæring i praksis – hvordan fungerer det?

På min arbejdsplads arbejder vi meget med sidemandsoplæring, da det er en rigtig god måde at dele sin viden med andre på, og det gavner både den der lærer op, og den der bliver oplært.

Jeg er blandt andet selv blevet lært op ved hjælp af sidemandsoplæring dengang i tidernes morgen, hvor jeg blev ansat for snart 3 år siden, og jeg har også selv lært andre op ved hjælp af sidemandsoplæring, og jeg må sige, at jeg har lært meget af begge dele.

Når man skal lære fra sig, gælder det nemlig om at kunne sætte sig i den andens sted og være tålmodig. Derudover skal man være konkret og præcis i oplæringen, men man er også nødt til at sige til, hvis den man lærer op begår en fejl, så den ikke bliver begået igen. Omvendt skal man også huske at rose, når vedkommende gør det godt.

sidemandsoplæring

Som du måske kan fornemme, så er jeg stor tilhænger af sidemandsoplæring, og vi bruger det som sagt meget på min arbejdsplads til videndeling. Bruger I sidemandsoplæring på din arbejdsplads?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *