Sikkerhedssko fra HKSDK bliver testvinder

Sikkerhedssko er noget, som de fleste af os her i Holstebro ejer, og der går selvfølgelig lidt konkurrence i, hvem der har de bedste sikkerhedssko. Da der var stor uenighed om, hvilke sikkerhedssko der var bedst, besluttede vi os for at lade det komme an på en prøve. Derfor har vi hver især testet de sko, som vi hver især mente var de bedste, og jeg valgte selvfølgelig HKSDK, som jeg altid har gjort.

Testen skulle vare i et års tid, hvorefter vi skulle gøre status. Den dag er nu endelig kommet, og vi har netop lige fundet vinderen af konkurrencen (jeg afslører vinderen sidst i indlægget).

Testen gik ud på, at hver arbejdsdag skulle have vores valgte sikkerhedssko på, og så efter et år skulle vi så sammenligne skoenes tilstand og give en vurdering af, hvordan de har været at have på.

Da vi her til formiddag skulle sammenligne vores sikkerhedssko, var det tydeligt at se, at nogle af skoene bestemt ikke havde haft det for godt. Nogle af testpersonerne måtte simpelthen skifte sikkerhedssko i løbet af testperioden, fordi det første par var gået i stykker, eller fordi de ikke følte, at der var nok sikkerhed i skoen.

Mine sikkerhedssko fra HKSDK var blandt de bedste – de havde stadig en god pasform, de var ikke gået i stykker, og så har de i øvrigt også bevist sit værd i forbindelse med et mindre uheld på byggepladsen. Et par af de andre testpersoner havde ligeledes intakte sikkerhedssko, som de havde været meget glade for, men den endelige vinder blev faktisk mine HKSDK sikkerhedssko, som endte med at vinde overbevisende – både på design, holdbarhed, komfort og vægt, men det overraskede mig overhovedet ikke, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg har nemlig brugt sikkerhedssko fra HKSDK så langt tilbage, jeg kan huske, og de har altid levet op til mine høje krav til både sikkerhed, komfort og funktionalitet, så det overraskede mig ikke, at de også blev testens vinder.

Nu vil jeg bare appellere til, at I andre der bruger sikkerhedssko vælger at investere i et par fra HKSDK, for det er altså uden tvivl de bedste, der findes på markedet. Det skal måske i øvrigt lige nævnes, at jeg sværger til HKSDKs R2-model.

R2 sikkerhedssko

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *