Skal du bruge en akut tandlægevagt i København?

1Vi kender alle sammen følelsen af at man har akut tandpine og mangler en tandlægevagt i København.
det er en forfærdelig følelse og man føler sig absolut magtesløs i situationen desværre. Der er nu hjælp at hente heldigvis for tandlægecenter på Højbro plads har åbent i weekenderne. Så nu kan du roligt slappe af, for du behøver ikke at bekymre dig om at du skal vente indtil mandag morgen for at få dig en tid til tandlægen, som står sikkert først bliver dagen efter. Det er endda også på helligdage, så fortvivl ej længere.

Behandling

Men hvilken slags behandling kan man så få i weekenden? Kort sagt næsten det hele.
Har man mistet en tand eller flere tænder og har akut tandpine og mangler en tandlægevagt i København, så kan du se her hvad Tandlægecenter på Højbro plads kan tilbyde.
Man kan nemlig få sig et implantat som erstatning for sin tand. Implantatet kan laves så pænt at det ikke kan ses at det er et implantat. Har man akut tandpine og mangler en tandlægevagt i København, så er det en god idé at ringe til denne tandlæge for at få undersøgt sine tænder. Det kan jo være alt imellem himmel og jord der kan være galt, så ring så det kan blive undersøgt.

Implantat

Typisk foregår en indsætning af et implantat sådan at man tager en skure der er fremstillet af titanium. Denne sættes så ind i kæbeknoglen. Der er faktisk mulighed for at man kan få udskiftet hele tandsættet med dette, men det er i meget få tilfælde at dette sker.
Det foregår efter en trin for trin plan som er følgende. Ved akut tandpine og man skal bruge en tandlægevagt i København der kan sætte implantater i så foregår det på denne måde. Først får man en forundersøgelse, som også er en slags planlægning af hele forløbet med implantatet. Herefter indsættes implantatet med lokalbedøvelse. Så skal implantatet integreres med kæbeknoglen, hvilket er en langvarig proces. Dette kan tage op til 6 måneder. Det gør jo så forfærdeligt ondt at have akut tandpine, så det er godt at man kan få ordnet sine tænder af en tandlægevagt i København.
Det næste trin i processen omkring implantatet er at man får indsat et endeligt abutment og aftrykstagning til en krone eller en protese. Efter dette trin så får man så indsat en krone, bro eller protese. Har man akut tandpine, så ringer man blot til Tandlægecenter på Højbro plads og får arrangeret en tid til at få lavet sine implantater. Ring til en tandlægevagt i København for at få bestilt tid til at få ordnet dine tænder. Det vil du kun blive glad for i længden. Man skal jo passe på tænderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *