Wellvita – vejen til et sundere liv!

wellvita baggrund3Internet-apoteket Wellvita leverer kosttilskud lige til hoveddøren, og så endda til små penge.

Hvem kunne ikke tænke sig et sundere helbred? Nogle vil måske mene, at det er svært at levere sundere, end de gør på nuværende tidspunkt, med fire gange cross-fit træning om ugen og middagsretter bestående af fisk og broccoli. Men hvad mange danskere ikke ved er, at majoriteten af os faktisk mangler nogle vigtige vitaminer og mineraler i vores daglig indtag af kost. Wellvita er en online shop, hvor du kan købe et bredt sortiment af kosttilskud, af både kendte mærker og ”egne” mærker, som kan hjælpe dig til at få de ekstra vitaminer i løbet af en dag.

Alle vil hævde, Wellvita inklusiv, at kosttilskud aldrig må erstatte sund og varieret kost, men indtagelse af livsvigtige vitaminer for vores organer, hud og hår er en vigtig og nødvendig del af dagligdagen for mange danskere. Wellvita selv leverer ikke blot kosttilskud, men er ekspert på mange forskellige produkter, der skal hjælpe danskerne med at optimere deres sundhed og livsglæde.

Historien bag Wellvita

Historien for Wellvitas internethandel ligger ikke så langt tilbage på tidslinjen. Virksomheden blev stiftet af nuværende direktør Claus T. Gleerup i 2010 med det ene formål, at bruge al energi på at udvikle og levere de bedste produkter til danskerne. Selvom Wellvitas femårige levetid ikke kan synes lang, så startede Claus T. Gleerups Wellvita eventyr faktisk mange år tilbage. Tilbage til dengang han som dreng iagttog sin far og bedstefars engagement og udvikling af kosttilskud fra en kælder i Esbjerg. At levere sundhed til danskerne har dermed altid været en del af den ivrige Wellvita direktørs DNA, og han er selvfølgelig gået i sine aners fodspor og selv blevet en leverandør af gode kosttilskud og andre mirakel-produkter.

Wellvitas eksperter

Hos Wellvita arbejder et hold af ekspertrådgivere, der hver dag med et smil tager imod de mange telefonopkald fra glade kunder, der ønsker at bestille varer, eller nye kunder som vil have tip og gode råd til et bestemt produkt. Én af hemmelighederne bag Claus T. Gleerups forretningssucces er nemlig hans medarbejdere. I kundeservice sidder nemlig et stærkt hold af seniorer, altså folk der burde have forladt arbejdsmarkedet, men som gerne har villet dele ud af deres oplevelser med produkter eller skavanker til Wellvitas kunder. Direktøren selv mener at disse ældre mennesker har den bedste forudsætning for at give noget videre til kunden, da mange af Wellvitas kunder selv er i det ældre segment. Dermed er der en fælles forståelse af mange af de småskavanker, som kunderne døjer med.

Hos Wellvita finder man mange forskellige produkter. Kosttilskud i form af fiskeolier og vitaminpiller, hår – og hudplejeprodukter til mænd og kvinder i alle aldre, midler til rygestop, lægemidler mod slidgigt, dårligt syn, søvnmangel, forhøjet kolesterol. Desuden er der flere salgs håndkøbsmedicin mod smerter og maveonde, produkter til gravide samt en masse andre ting.

Sikker shopping

Wellvita lever lynhurtigt til din adresse, og der er ikke yderligere omkostninger forbundet hertil. Al betaling foregår først efter du har modtaget produktet, en strategi som Wellvita har haft stor succes med. Når du modtager din vare, får du således samtidig et giro-kort med, som du så efterfølgende selv administrere via netbank. Alle forsendelser fra Wellvita er pakket i små æsker, der til hver en tid kan komme ind af enhver lumsk brevsprække og du vil derfor ikke skulle på posthuset for afhentning, med mindre din bestilling er meget stor.

Wellvita har alle dage profileret sig på 100 % gennemsigtighed og kunderne skal til hver en tid kunne gennemskue forretningen. Især også med det in mente, at mange af de ældre kunder måske ikke er så vante til at handle på internettet.

Besøg Wellvitas hjemmeside, hvor du kan læse mere om produkterne og virksomhedens historie og dagligdag. Via hjemmesiden kan du også bestille din ordre eller skrive en mail til kundeservice. Du kan også kontakte Wellvitas kundeservice på telefon 82 30 30 40, mandag-torsdag kl. 8.00-16.00, og fredag frem til klokken 14.30.

Følg Wellvita på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *