banner9_03_551Da den virksomhed jeg arbejde for havde fået ny beliggenhed i Rødovre, skulle vi derfor bruge et flyttefirma som kunne tage sig af virksomhedsflytning og flytning af kontor. Derfor blev jeg sat til at finde et professionelt og kompetent flyttefirma som havde megen erfaring og viden indenfor virksomhedsflytning og flytning af kontor.

Vi ville nemlig gerne have overstået vores virksomhedsflytning og flytning af kontor i en hurtig weekend, så vi dermed ikke skulle bruge flere hverdage på at flytte vores kontorer, og dermed spilde en masse arbejdstimer og ressourcer på dette.

Flytning af vores kontorer gik strålende

Jeg fandt derfor frem til en virksomheds hjemmeside som havde stor erfaring og viden indenfor virksomhedsflytning og flytning af kontor og som faktisk var en af deres spidskompetencer. Jeg ringede dem derfor op og fortalte dem at jeg arbejdede for en virksomhed som gerne ville havde ordnet virksomhedsflytning og flytning af kontor i en weekend, og at vi gerne ville have et flyttefirma som helt og holdent tog sig af alt det logistiske arbejde, eftersom vi ikke havde kompetencer til dette.

Det fortalte man mig at det godt kunne lade sige gøre, og at dette ikke ville være noget problem. Derfor aftalte vi indbyrdes om en dato som passede os. Selve virksomhedsflytningen og flytning af vores kontor gik strålende og uden nogle form for problemer overhovedet. Vi fik det hele ordnet på en lørdag, og derfor var vores virksomhed allerede oppe og køre den følgende mandag. Dermed undgik vi spildte arbejdstimer og ressourcer på dette stykke arbejde, som kunne havde taget meget længere tid, hvis vi ikke havde valgt det rigtige flyttefirma.

Derfor vil jeg varmt anbefale dette flyttefirma til andre som har brug virksomhedsflytning og flytning af kontor.