app til rejseafregning kørselsafregningVidste du, at man både kan få en app til rejseafregning og en til kørselsafregning. De er skabt specielt for at registrere dine udgifter og kontoudtog på få sekunder. Derfor er de ikke bare gode, de er fantastiske og yderst praktiske. Især for dig, som tager på mange forretningsrejser, og for dig, som kører langt i arbejdsøjemed. Her kommer flere informationer om en app til rejseafregning og en til kørselsafregning. Læs videre og bliv klogere.

App til rejseafregning sparer tid

En app til rejseafregning er det nyeste nye inden for IT, og du kan tage den med dig uanset hvor du er i verden med din smartphone. Den gør processen med at samle informationer og sende dem videre til den i organisationen, som tager sig af refundering og lignende, let som en leg. Det hele sker automatisk og på få sekunder. Derfor kan det være en super god idé at anskaffe dig en, hvis du ikke allerede har gjort det. Denne app til rejseafregning hedder acubiz capture og den er god. Den kan fås med en offline funktion, som gør, at du kan være offline og undgå roaming samtidig med at dine oplysninger bliver overført fra et andet land i verden. En app til rejseafregning er guld værd, hvis du rejser tit og ofte. Det gør processen nemmere og du slipper for selv at bruge oceaner af tid på at samle, scanne og indtaste i en evighed.

Tag din app til rejseafregning med dig til udlandet og få smart og hurtig hjælp til dine udlæg og kontoudtog i forbindelse med forretningsrejsen. Den fanger øjeblikket og gør hele processen enkel og hurtig. En app til rejseafregning kommunikerer direkte med jeres økonomisystem, og så skulle du gerne få pengene tilbage efterfølgende. Nu har du i hvert fald gjort dit for at registrere dine udlæg og rejseudgifter. Det er din og dine kollegers mulighed for at sige farvel til lange og mange arbejdstimer med udveksling og registrering af informationer.

En app til kørselsafregning tæller afstand

Med en app til kørselsafregning bliver dine kilometer i bil og lastbil talt en for en og registreret automatisk for dig, og det er da service, som vil noget. Det eneste du skal foretage dig er at have den installeret på din smartphone og køre ud ad landevejen eller over landegrænser. Du sparer tid med dette smarte lille program, og informationerne om de kilometer, du har lagt bag dig, når jeres fælles system og er allerede givet videre til din administrator, så dine udlæg kan blive refunderet. Du klikker på din smartphone, og så registrerer den dit starttidspunkt og dit sluttidspunkt for dig.

En app til kørselsregnskab taler sammen med jeres økonomisystem og de udveksler alle de nødvendige informationer. Det hele fås med en EMS løsning til kontoret med mange brugervenlige og effektiviserende funktioner. Prøv dem og glæd dig over de mange nye muligheder og de tidsbesparende aktiviteter du kan foretage dig nu, hvor du har adgang til en app til rejseafregning og en til kørselsafregning. Direkte, hurtig og kontant afregning er konsekvensen af den slags smarte apps. Prøv dem selv og se, hvad du synes.