Bækkenbundskugler er kommet for at blive og bækkenbundskugler bliver mere og mere almindelige i enhver kvindes sengebord. Bækkenbundskugler (også kaldet for elskovskugler) kommer i mange forskellige slags udformninger, farver og materialer. Priserne er også vidt forskellige for man kan finde bækkenbundskugler fra 49,00 kr. og helt op til flere hundrede kroner på makelove.dk. Det smarte ved bækkenbundskugler er, at de først og fremmest har til formål at træne bækkenbundsmuskulaturen op således, at kvinden oplever en øget følsomhed, kan præstere et fastet greb som sin partner, selv oplever en øget følsomhed og en større lyst til sex. Bækkenbundskugler er intet indre end et vidunder målt på gamle tiders løsninger: Nemlig Callanetics. Med bækkenbundskuglerne får man både en stram muskulatur samtidigt med de kan anvendes til endnu frækkere formål. Nemlig som supplement til en erotisk aften, enten alene eller sammen med partneren.

Hvordan skal du anvende bækkenbundskugler?

Bækkenbundskugler tages ud af indpakningen, når pakken er kommet hjem til dig. Herefter er det en god idé at rengøre bækkenbundskuglerne under den varme hane eller ved at anvende et sexlegetøjsrengøringsprodukt som f.eks. Cobeco Pharma Sexlegetøjsrengøring. Nu skal du så indsmøre dine nye kugler i lidt vandbaseret glidecreme og sætte dem op i vagina. Når kuglerne er velopsatte, lægger du dig ned på gulvet med et sammenfoldet håndklæde til at understørre din lændemuskulatur. Nu starter du så med at lave en knibeøvelse i numsen som du så overfører til din vagina. Nu skal du holde kniberiet i 5-10 sekunder og så – mens du holder spændingen i vagina – løfter du numsen op fra gulvet. Hold kniberiet i yderligere 5-10 sekunder. Sænk underlivet og ryggen ned igen og slap så af. Efter 10-20 sekunder gentager du så hele øvelsen forfra. Vær ikke urolig, hvis det føles hårdt i starten. Hvis du træner regelmæssigt efter ovenstående, vil du meget hurtigt komme i bedre form og kommer både dig og din partner til glæde og til gavn.

Hvilke typer findes der af bækkenbundskugler?

Der findes mange forskellige typer af bækkenbundskugler og elskovskugler på sexshoppen. Der findes f.eks. Babette Bækkenbundskuglerne som er perfekte som nybegynder bækkenbundskugler. De består nemlig af 2 sammenhængende kugler og det gør elskovskuglerne lette at holde oppe. Dernæst findes der de løse kugler som kan være enten guld- eller sølvfarvede. De er næste trin i din bækkenbundstræning, fordi de kræver en trænet bækkenbund, hvis de ikke skal falde ud undervejs i din træning. Der er dog nogle smarte guldfarvede bækkenbundkugler fra EasyToys, som samtidigt er magnetiske. De kræver stadig at man er i en vis træningstilstand, men de er lettere at håndtere end de løse sølvfarvede træningskugler. Det er i store træk de manuelle bækkenbundskugler som findes på markedet, og alle sammen tilhører kategorien af sexlegetøj.

De elektriske og app styrede bækkenbundskugler

Der findes også bækkenbundskugler som er elektriske, som styres af en fjernbetjening eller som styres med din smartphone. Det gode ved de elektriske bækkenbundskugler er, at de udover at give dig en stærk bækkenbund, samtidigt kan bruges som et æstetisk og frækt stykke legetøj. Som hvis du en dag har lyst til at træne dig op, er såmænd det du gør. Hvis du en anden dag, gerne vil tilføre et pift til soveværelset, så anvender du bare de elektriske kugler til dette. Det er i al beskedenhed ret smart, at man selv kan bestemme, hvordan man anvende sine elektriske bækkenbundskugler. Husk dog på, at uanset, hvad du vælger, så er det en overordentlig god idé at tilkøbe sexlegetøjsrengøring samt en vandbaseret glidecreme. Sexlegetøjsrengøringen sikrer dig, at dine nye træningskugler altid er rene, og glidecreme sørger, at kuglerne er lette at opsætte.

Se eventuelt hele udvalget af bækkenbundskugler her.