verdenDer er rigtig mange gode grunde til at rejse ud i verden og opleve. En af disse grunde er, at du bliver klogere på dig selv og hvordan verden egentlig hænger sammen.

Bliv klogere på dig selv og verden

Når du rejser væk fra Danmark, så møder du nogle andre kulturer. Disse kulturforandringer giver dig et meget bedre og mere fornuftigt verdensbillede. Derudover er kulturforskellene også med til at gøre dig klogere på dig selv, da du pludselig vil forstå, hvem du er og hvorfor du lever som du gør.

Hvis du aldrig har prøvet at rejse før, så kan det i den grad anbefales, hvis muligheden altså opstår. Det er bestemt ikke for sjov skyld, at man siger: At rejse er at leve.

Emil Raun fra Varda ApS Jobservice har haft stor succes med at rejse ud

Emil Raun har haft en kæmpe succes ved at rejse ud i den store verden. Han har bl.a. været 14 måneder i USA, hvor han for alvor så skyggesiden af det amerikanske land. Denne erfaring har gjort ham meget klogere på, hvordan verden egentlig kan hænge sammen.

Derudover blev han også klogere på sig selv i forbindelse med sit ophold i USA. Han fandt nemlig ud af, hvor taknemmelig han skal være for sit liv. Når du går i Amerikas slumkvarterer, så finder du hurtigt ud af, at vi har det fortrinligt her i Danmark og slet ikke burde brokke os så meget over ligegyldige ting som vi gør.

Udover at have været i USA, så har Emil Raun også prøvet kræfter med landet Mexico. Emil Raun var faktisk tilstede ved alle Danmarks kampe dengang de spillede VM i landet. Denne oplevelse har uden tvivl også givet ham nogle uundværlige minder han absolut ikke vil være foruden.