Din hund skal have kornfrit hundefoder

Hold din hund sund og rask med kornfrit hundefoder

Rigtig mange hundeejere sætter sig desværre ikke godt nok ind i, hvad det er det foder, som de giver til deres hunde, indeholder. Dette betyder, at der i mange af tilfældene bliver valgt det billigste hundefoder, og det er som regel produkter, der indeholder store mængder kornprodukter såsom korn, ris og majs. Men disse kornholdige produkter er slet ikke gode for din hund. Uanset hvilken race der er tale om, og hvor gammel hunden er. fed3e79b79997834a064a89f9ddead31

Hunde er fra naturens side kødædere, præcis som deres artsfæller heriblandt ulven. Det er altså ikke naturligt for hunde at spise korn, hvorfor deres maver ikke er skabt til at nedbryde korn på en ideel måde. Din hund skal derfor have kornfrit hundefoder, da det indeholder store mængder kød og derfor også proteiner, som er godt for hunden. Hvis din hund på nuværende tidspunkt bliver fodret med et kornholdigt produkt, og du ønsker at skifte over til kornfrit hundefoder, så vil du kunne bemærke, at hundes afføring pludselig kommer i mindste mængder, hvilket er helt normalt.

Kornfrit hundefoder er også rigtig, hvis man ønsker at mindske risikoen for, at den får allergi, eller hvis den allerede har fået det. Den allergi som man oftest ser hos hunde, er allergi over for lagermider. Disse lagermider findes udelukkende i foder, der indeholder korn. Og det vil derfor kunne løse problemet, hvis du skifter over til kornfrit hundefoder.

Når du skal vælge hundefoder til din hund, så skal du ikke gå på kompromis med pris og kvalitet. Den ernæring som din hund får, har en nøglerolle i din hund ve og vel, og derfor også for hvor lang tid din hund den lever. Heldigvis bliver flere og flere producenter og forhandlere bedre til at oplyse, hvad der helt præcis er i fodret, og hvor meget der er af hvad i det. Du bør aldrig købe foder, hvor du ikke kan se, hvad det indeholder.

Et godt råd er, når du skal vurdere, hvorvidt du skal skifte hundefoder eller ej at dufte til hundens pels. Lugter pelsen grimt, og er meget fedtet, så skal du skifte til kornfrit hundefoder med det samme, eller finde kornfrit hundefoder af en bedre kvalitet.

Kornfrit hundefoder er derudover mere drøjt i brug end andet hundefoder, og det er derfor en god idé at beregne fodermængde og pris, hvis du ønsker at få et overblik over udgifterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *