Emil Raun bygger bro mellem teori og praktik i Varda

Emil Raun VardaEmil Raun, der arbejder som daglig leder, og fungerer som direktør i Varda Jobservice i Tommerup på Fyn, kan se tilbage på sin tid inden Varda Jobservice med et tilfreds smil og en ærekærhed over sine bedrifter. Emil Raun har blandt andet haft flere forskellige lederstillinger, inden han er blevet leder i Varda. Helt tilbage i 1993 fik Emil Raun sin første lederstilling som Souschef i Skole – og Kulturforvaltningen i Nibe kommune. Efterfulgt af en stilling som Integrationschef i Center for Integration, Kultur – og Socialforvaltningen i Odense kommune. Senest har Emil Raun fungeret som forstander på Storskoven, et opholdssted for kriminelle og unge stofmisbrugere, inden han opstartede det private jobcenter Varda jobservice med han kompagnon Jens Bertelsen.

Emil Raun har stor erfaring med at lede arbejdet for andre

Emil Raun har grundet de mange forskellige lederpositioner, som han har besiddet, derfor en hel særlig praktisk erfaring med områder indenfor offentlig ledelse og socialforvaltning, som han kan drage stor fordel af i jobbet som nuværende direktør og leder i Varda Jobservice.

Men derudover har Emil Raun også undervejs i hans karriere været bevidst omkring, at holde hans teoretiske viden indenfor feltet offentlig ledelse og socialforvaltning intakt og up-to-date. Derfor har Emil taget flere efteruddannelseskurser – blandt andet en 1-årig lederuddannelse og en 1-årig efteruddannelse i kompetenceudvikling i Offentlig Ledelse fra DJØF.

For Emil Raun er det hans evne til at kunne bygge bro mellem nye, teoretiske perspektiver og metoder og den praktiske virkelighed indenfor områder, der handler om Offentlig Ledelse og socialforvaltning, der gør Emil Raun til en egnet, vellidt og dygtig leder og direktør på lige netop et jobservicecenter som Varda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *