led-lysstofrorDa min arbejdsplads var begyndt at gå mere op i miljøet som en del af deres CSR blev jeg derfor udpeget til at finde en række områder hvorpå vi kunne være mere miljøvenlige på vores arbejdsplads.

Jeg fandt hurtigt frem til at vi kunne udskifte vores gamle lysstofrør med nogle nye LED lysstofrør da disse er meget mere miljøvenlige end de lysstofrør vi hidtil havde brugt.  En af de mange årsager til hvorfor LED lysstofrør er mere miljøvenlige er bl.a. fordi de kan reducere ens strømforbrug med op til 50 %, samtidig med at de også holder meget længere, LED lysstofrør har nemlig en levetid på op til 20.000 timer, hvilket også medfører at vi i vores virksomhed skal købe færre lysstofrør i fremtiden. Faktisk kan man have sine LED lysstofrør tændt 24 timer og kun skulle risikere at udskifte dem hvert andet år!

En vinderkombination

Derudover er LED lysstofrør utrolige gode til at afgive lys på steder hvor man har brug for meget lys, hvilket fx gælder vores kontorer og køkken i vores virksomhed.

Desuden har de overstående fordele som jeg har nævnt også det til fælles at det sparer vores virksomhed for en masse penge, hvilket jo noget en hver virksomhed gerne vil, og hvis man kan kombinere en grøn miljøpolitik og samtidig spare penge på det, ja så er det man kalder en super vinderkombination.

Kvaliteten kan variere

Dog har jeg kunne læse mig frem til at kvaliteten på LED lysstofrør kan variere meget i forhold til hvor man køber dem. Derfor brugte jeg en del tid på at researche på nettet for at finde en god pålidelig hjemmeside som solgte kvalitative LED lysstofrør. Jeg fandt efterhånden frem til en særdeles god hjemmeside som faktisk havde fået en perfekt forbrugeranmeldelse score på trustpilot.dk hvilket er noget man ser yderst sjældent, da mange på internettet kan være særdeles kræsne og kritiske.

Derfor besluttede jeg mig for at købe nogle enkelte LED lysstofrør for først og fremmest prøve og se om kvaliteten nu også var god nok i forhold til vores virksomheds lysbehov. Og efter at havde modtaget lysstofrørene med posten et par dage efter min bestilling, kan jeg ærligt sige at de virkelig oplyste vores kontorlokaler meget bedre end før, derfor valgte jeg at bestille nogle flere LED lysstofrør fra hjemmesiden, således at vi kunne begynde at udskifte alle vores gamle lysstofrør til de nye LED lysstofrør.

Derfor kan jeg varmt anbefale andre der gerne vil have en mere grøn og miljøvenlig firmaprofil at begynde at anvende LED lysstofrør og belysning i deres lokaler da det simpelthen er en meget bedre løsning. Man kommer til at spare en masse penge samtidig med at man også værner om miljøet det burde efter min mening kunne tiltale en hver virksomhed.