Giv en ballon med din gave

BallonHar du nogensinde prøvet at give en ballon sammen med din gave, når du skal til fødselsdag eller andre festligheder? I stedet for at vedlægge et traditionelt kort, kan du næste gang prøve at give gaven med en ballon som kort. Hvis du skriver hilsnen på ballonen inden den pustes op, forstørres skriften, men du kan også vælge at skrive på ballonen efter den er pustet op.

Det er både sjovere for dig og for den du giver gaven til, hvis du pepper den op med en ballon, i stedet for et kort. Udover at det er sjovere end at få et kort, så er det også flot, hvis du binder en ballon fast til gaven.

Forestil dig, hvis du brugte en ballon i stedet for et til og fra-kort på alle dine julegaver til jul, hvor flot juletræet lige pludselig ville blive. Derudover er det især oplagt at bruge en ballon sammen med gaven, hvis du eller dit barn skal til børnefødselsdag, da gaven kommer til at se meget mere interessant ud. Som det sidste store plus, så kan du også sagtens gemme en ballon, på samme måde som du gemmer kort, da du bare kan lukke luften af den. På den måde fylder den endda mindre end et kort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *