Har du opdaget et stort hul i taget?

Har du lige været oppe på taget for at rense nedløbsrøret og har nu opdaget at der er et stort hul i taget? Så er det bare at gøre noget ved skaden inden den bliver værre! Læs med her hvordan!

Der har været mange henvendelser for tiden omkring huller i tage. Mange er nemlig begyndt at ordne og rense nedløbsrør, nu hvor vejret er til det. Det kan dog komme som et chok for mange, når de ser det store hul i taget, da de ingen anelse havde om det. Det kan også være svært at opdage, hvis man ikke har set noget anderledes i loftet i huset. For hvornår går man op og tjekker taget? Det er i hvert de færreste, der er opmærksomme på det og der er derfor mange, som ringer til tageksperter, da de nu bliver bekymrede.

Det er også det helt rigtige at gøre. For man skal nemlig hurtigst muligt kontakte et firma inden for tage, da skaden kan gå hen og blive langt værre. Hvis man ikke gør noget ved et hul i et tag i et helt år, vil der højst sandsynlig være fugtskader allerede. Vinteren er netop sluttet og sne og vand er derfor kommet ind under taget og ind i huset, som kan medvirke til fatale skader. Fugtskader er svære at slippe af med og det er derfor vigtigt at man gør noget ved det med det samme, når man opdager det. For hvis fugtskaderne breder sig i hele huset, kan det i værste tilfælde indebære en nedrivning. Hvis fugtskader har været der længe bliver det senere hen til svamp. Når hele huset er fyldt med svamp, skal huset rives ned, da det er sundhedsskadeligt. Det vil man selvfølgelig helst undgå og derfor skal man altid være varsom, når det gælder ens tag.

Hvis du nu begynder at blive helt bekymret, er der heldigvis en loyal udbyder, som kan hjælpe dig med et nyt tag. Det er nemlig Compara! Denne tagekspert har været i branchen i mange år og kan derfor altid løse de problemer, som du skulle sidde inde med.

Så ring allerede til Compara i dag, hvis du skulle være i tvivl om dit tag eller har fundet en skade! Du kan nemt og simpelt få et nyt tag med Comparas hjælp.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *