Er din hund blevet tykkere og har derfor ikke meget energi? Gider den ikke at gå tur mere? Så skal du hurtigt gøre noget ved det!

Det er vigtigt at hunde får den rigtige kost. Det er det helt samme som mennesker. Mange har dog den opfattelse af at hunde kan spise alt, som til dels også er rigtigt. Hunde kan nemlig lide de fleste ting, som der bliver serveret, men det er ikke altid lige sundt for dem. Mange hundeejere elsker at give deres hund noget af deres egen mad, idet den sidder og kigger med de sødeste hundeøjne. Man skal dog tænke på, at man faktisk kun gør det værre for sin hund. Den ved nemlig ikke hvornår den er tyk og vil derfor ikke stoppe med at spise. Det er derfor vigtigt at man altid tænker over, hvor meget man egentlig giver sin hund, da den ikke skal blive overvægtig.

Hunde har også svært ved at tabe sig, når de først er blevet tykke. Vi mennesker kan motionere flere gange om ugen og spise en masse salat. Det kan en hund ikke. Når den først er blevet overvægtig vil energien falde og der vil derfor ikke være den store lyst til at røre sig. Det er et stort problem, hvis det allerede er sket, da man ikke kan tvinge sin hund til at gå tur. Man skal derfor i ny og næ huske på at veje sin hund, så man altid er sikker på, at den har den rigtige vægt.
Der er også større chancer for at dyr dør i en ung alder, når de først er blevet overvægtige. Nogen hunde kan ikke engang overleve i et år, når de først er blevet for tykke. Det skal undgås og det er derfor vigtigere end man tror at holde øje med hundens vægt.
Der er dog mange, som blot køber bestemt hundefoder, fordi de tror, at det er det rette for ens hund. De fleste køber det, som der bliver reklameret i fjernsynet og det er en skam. For det er fyldt med sukker og tilsætningsstoffer, som er enormt skadeligt for din hund. Hvis en hund får for meget sukker vil det senere hen udvikle sig til sukkersyge. Det medvirker til at din hund skal have insulin hver eneste dag og med tiden vil den blive blind. Du skal derfor finde det optimale tørfoder til din hund, da det egentlig er din skyld, hvis dette hænder.

Det er også vigtigt at din hund får alle de rigtige vitaminer. Vi mennesker har også brug for en masse vitaminer, hvis vi ikke vil blive syge. Kroppen og hjernen har brug for det, hvis vi skal kunne fungere og det samme gælder en hund. Det kan derfor anbefales at købe lakseolie til din hund, som du blot skal hælde i madskålen, hvor du blandet det samme med fodret. På den måde kan du være sikker på at din hund får det helt rigtige mad og vitaminer! Mange har dog prøvet at hælde lakseolien i vandskålen, som ikke altid er den rigtige løsning. For mange hunde kan ikke lide lugten af fisk og vil derfor ikke drikke vandet. Det kan medvirke til fatale problemer, da en hund skal have en masse vand i løbet af en dag. Så sørg altid for at få det hældt i madskålen!

Du kan købe sundt hundefoder til din hund på Nemfoders hjemmeside! Her kan du også finde lakseolie til din hund og det hele vil derfor blive klaret på et sekund! Det kan derfor betale sig at besøge denne hjemmeside, da din hund vil få et godt og sundt liv!