Her forleden sad jeg og tænkte; hvad kan jeg få for min bil? Grunden til det var, at jeg godt kunne bruge lidt ekstra penge, og da jeg bor i København, så får faktisk ikke brugt den så meget. Jeg begyndte derfor at undersøge hvorhenne jeg kan få svar på hvad kan jeg få for min bil. Da jeg i forvejen har brug for penge, så var det vigtigt for mig, at jeg kunne finde et sted, som laver en bilvurdering gratis.

Under min research, så støtte jeg på en artikel, som handlede om virksomheder der kunne svare på hvad kan jeg få for min bil. Desværre så handlede den om virksomheder der tager betaling for det – og for at gøre det endnu værre, så prøver de at skjule, at de gør det. Ud fra den artikel blev jeg gjort opmærksom på, at hvis jeg vil have svar på hvad kan jeg få for min bil, så skal jeg læse betingelser meget nøje, da jeg ellers kan ende med en uforudset regning, hvilket ikke just ville gøre min situation bedre. Faktisk har nogle været så slemme, at de er blevet dømt af Sø- og Handelsretten for ikke at må tage penge for bilvurderinger.

Pant i Alt kan svare på hvad kan jeg få for min bil

En af de virksomheder jeg støtte på undervejs i min research, var Pant i Alt. De tilbyder at lave en gratis bilvurdering – og giver hurtigt svar på hvad kan jeg få for min bil. Jeg lagde mærke til, at de flere gange på deres hjemmeside gav et klart udtryk af, at deres bilvurdering var gratis og uforpligtende, så derfor tænkte jeg, at de kunne være et godt bud på at finde svaret til hvad kan jeg få for min bil.

Køb med aftale om tilbagekøb

Pant i Alt, som man også lidt kan høre på navnet, er ikke en almindelig bilforhandler – de pantsætter biler, hvor man laver en aftale om at tilbagekøbe bilen efter en vis periode. For mig viste det sig egentlig for at være en rimelig god løsning, da jeg sådan set ikke har lyst til at miste min bil, men nærmere ville have svar på hvad kan jeg få for min bil, grundet min mangel på lidt ekstra penge. Derudover tilbyder de at leje bilen tilbage, så jeg stadigvæk kan bruge den i dagligdagen.

Hvordan foregår det?

Hvis man ligesom mig finder deres tilbud interessant, så skal man udfylde et ansøgningsskema på deres hjemmeside. Her skal man give al relevant information – og selvfølelig tilføje en beskrivelse og nogle billeder. Når man har sendt ansøgningen, så vil man få svar inden for et par døgn om hvad kan jeg få for min bil sammen med et uforpligtende tilbud. Er man tilfreds med tilbuddet, så skal man tage ned på et af deres værksteder, så de kan give en endelig vurdering. Så når de giver et endeligt svar på hvad kan jeg få for min bil, så kan man vælge at tage imod deres tilbud og hurtigt få en kontant udbetaling.