Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservice vil hjælpe

Der blev tilbage i 2005 indgået en politisk aftale, der omhandlede en ny integrationsplan. Kampagnen for denne nye integrationsplan hed ”En NY CHANCE for ALLE”, og den havde et særligt fokus på at hjælpe kontant- og starthjælpsmodtagere, der havde været passive i mindst et år. Kampagnen blev ledet af ingen ringere end Jens Mygind Bertelsen og hans team fra det private jobcenter Varda Jobservice.

”En NY CHANCE for ALLE” ledet af Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservice

Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservice havde helt fra start klare mål for kampagnen ”En NY CHANCE for ALLE”, da han blev valgt til at lede den. Der var ingen tvivl til stede hos Jens Mygind Bertelsen om, at nu skulle Varda Jobservice træde i karakter og vise hvad de kunne. der skulle gøres en seriøs indsats for Danmarks svage og ressourcesvage. Med et engagement, der ikke var til at skyde igennem, sikrede Jens Mygind Bertelsen og resten af teamet fra Varda Jobservice, at samtlige af de ledige kontanthjælpsmodtagere fik mulighed for at få kigget på deres sag, men det mål at komme ud i job eller uddannelse.

Jens Mygind Bertelsen og Varda Jobservice leverede gode resultater

Da kampagnen ”En NY CHANCE for ALLE” blev rundet af i 2008 havde Rambøll Management fået til opgave, at vurdere kampagnens succes. Her fandt de ud af, at Varda Jobservice med Jens Mygind Bertelsen i spidsen havde levet fuldt og fast op til samtlige målsætninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *