Låsesmed VesterbroBor du på Vesterbro i København, så kan man ofte få brug for at benytte sig af en låsesmed. Vesterbro er proppet med gamle lejligheder, hvor låsene og dørene er meget nemme at bryde op.
Hvis man som beboer på Vesterbro gerne vil undgå at få indbrud, så er det en god idé at tage kontakt til en låsesmed.
Han vil kunne hjælpe dig med følgende gode råd:
Gode råd

Ting man selv kan gøre er for eksempel at mærke alle ens ting, så tyven føler det er mindre attraktivt at stjæle, men også at en eventuel aftager at produktet på det sorte marked, vil afvise at købe det, da der så er større sandsynlighed for at blive opdaget. En låsesmed på Vesterbro vil fortælle dig at man kan låne udstyr på din lokale politistation, hvilket politiet meget gerne vil hjælpe med.
Med alt dit indbo er det vigtigt at tage fotos af dem, så hvis de bliver stjålet så kan man vise billederne til forsikringen. En låsesmed på Vesterbro vil også kunne fortælle dig at det er vigtigt at gemme alle kvitteringer for større køb, da forsikringen ellers kan afvise dig i dit krav om penge.
Men en låsesmed på Vesterbro er mest interesseret i at forebygge at du får stålet dine ting, så derfor er det vigtigt at sikre dit hjem imod indbrud. Det kan du gøre på følgende måde:
Endnu flere gode råd

Vær helt sikker på hvem som har nøgler til dit hus. Har du fået alle nøgler tilbage fra ham eller hende der boede der før? Har du givet en nøgle ud til et familiemedlem, og ikke fået den tilbage?
Hvis du er i tvivl om dine nøgler er kommet i ondsindede hænder så tag en snak med din lokale låsesmed på Vesterbro.
Dine nøgler må aldrig indeholde et adresseskilt, da det kan føre tyven direkte til din hoveddør, så tag en snak med din lokale låsesmed omkring hvilke muligheder du så har i din lejlighed på Vesterbro.
Det dummeste man kan gøre at ligge en nøgle under måtten eller blomsterkrukken, for det er det første sted som tyven vil kigge, så undgå dette.