Skal du ud på en længere rejse og er nu begyndt at blive bekymret, da der er mange på din vej, som har været udsat for et indbrud? Er du ikke sikker på at du har en optimal tyverisikring? Så gør noget ved det!

Det er yderst vigtigt at man gør noget ved sin boligs sikkerhed inden det er for sent. Det er endnu mere vigtigt, hvis man skal ud og rejse, da man af den grund ikke kan gøre noget for at bremse det. Det gør derfor mange bekymrede, som ligeledes kan være ødelæggende, når man er på ferie. Når man er ude og rejse skal man nyde det, da det er en dyr fornøjelse. Det er derfor ikke behageligt at have en dårlig mavefornemmelse hver eneste dag, grundet at man er bange for at blive udsat for indbrud.

Du skal derfor have fat i en låsesmed inden du tager afsted. Det vil nemlig hjælpe meget på dine bekymringer. Du skal derfor bare ringe til en ekspert og bestille et sikkerhedstjek, hvor I her sammen kan gå boligen igennem. Her vil låsesmeden komme med en masse forslag, som du herved kan takke ja eller nej til. Det er dog de færreste, der siger nej, da det virkelig vil være behjælpeligt på dine frustrationer! Når du har fået låse på vinduer og sat ekstra eller nye låse i alle husets døre, kan du føle dig mere sikker.

Men der bliver holdt øje med dig. For hvis dine naboer har haft et indbrud, vil tyvene også vide en del om dig og dit hjem. Det er sjældent man ligger mærke til det, men tyvene er omkring dig. De vil nemlig uden du ved det sætte små ”fælder” op for at se hvornår og om du er hjemme eller udenbys.
Der har været en del oplevelser med at der står i en fremmed varevogn på den private vej, som selvfølgelig kan være mistænksomt. Men man tænker allerede videre over det, da man i god tro tror at det er naboen eller en anden en på vejen, som får installeret eller repareret noget. Man vil derfor aldrig rigtig gøre noget ved det, som er en skam. For tyvene behøver ikke sidde i bilen og holde øje med jer, men sætter blot en kameraovervågning i bilen, hvor tyvene derfra kan sidde hjemme og følge med hvornår I går på arbejde og hvornår I kommer hjem.
Det er derfor vigtigt at man snakker sammen med sine naboer, da man derfor kan have en viden omkring hinanden. Dette betyder at man skal fortælle hinanden, når man skal have en håndværker ud eller lignende, da man af den grund vil vide om bilen er fremmed eller om det er planlagt. På den måde kan I stå sammen og hjælpe hinanden.

Det er dog ikke det eneste man kan gøre, hvis man gerne vil undgå tyveri. For nabohjælp er vigtigere end man tror. Man skal derfor altid holde sig gode venner med dem på vejen, da de kan sikre dit hjem mod tyveri. Det er især vigtigt når man skal på ferie, for her er der som sagt ikke nogen til at holde øje med dit hus. Det kan sagtens være at dine venner kan tjekke huset et par gange om ugen, men det er bare ikke det samme som en nabo eller dem fra sin egen vej. For de kan nemlig holde øje langt mere end dine venner kan.

Derudover skal du altid sørge for at få hjælp, når du er bortrejst. For hvis du for eksempel får din nabo til at tømme postkassen, vil tyvene tro at du alligevel er hjemme eller en anden måske passer dit hus. En fuldstændig fyldt postkasse er et tegn på at man ikke er hjemme og det er især noget tyvene holder øje med. Det er derfor yderst vigtigt at man får naboen til at tømme den!

Derudover kan du i dag få en funktion, hvor dine lamper i huset tænder og slukker på forskellige tidspunkter på døgnet. Det vil også for mange tyve tro at der er nogen hjemme, som derfor kan anbefales. Hvis du dog finder det ekstremt dyrt at lade en masse lys stå tændt nu hvor I ikke er hjemme, kan I købe LED pærer. For det er nemlig energisparende pærer og I vil derfor stadig kunne undgå tyveri.